Gå til hovedinnhold

Om oss

SOT bar & burger ble etablert av de to kompisene David og Kjartan i 2013. De hadde satt seg et mål om å skape stedet de selv drømte om å henge i, med mat og drikke de selv digget. En avgjørelse ble tatt. De ville servere saftige burgere, og det skulle være den beste og mest legendariske burgeren i mils omkrets.

De pakket sekkene og dro på reise for å hente inspirasjon om råvarer, fries og dipper fra de mest legendariske burgerjointene de kunne finne. Da de kom hjem omsatte de kunnskapen til det som i dag er SOT Bar & Burger, en sofistikert, men ujålete og sydende burgerhage med nordisk touch og drivere og medarbeidere som brenner for saftig burger, lokal øl, god stemning og personlig service.

Etter hvert som SOT vant flere hjerter og ganer enn originalen på Solsiden i Trondheim kunne mette, har vi blitt flere. Snart kan du nyte en burger fra SOT på nøye utvalgte knutepunkt, kjøpesentre og gatehjørner over hele Norge, med de aller beste råvarene som er å oppdrive, og med mål om å være den best likte burgerbaren i Norge.