Gå til hovedinnhold
Kokk presser flat en smash burger

Våre burgere

Siden etableringen av den første SOT-restauranten har vi alltid sett framover og vært tidlig ute med å følge burgertrendene vi har sett i andre deler av verden. Kjeden har nå gått inn i en ny æra hvor vi implementerer selvkvernet burger i alle avdelinger.

Se meny

Samtidig justeres nå tilberedningsmetoden på en måte vi mener løfter smaksopplevelsen.

For å løfte frem den uslåelige smaken av nykvernet burger, får du nå alle storfeburgere som to smashburgere. Det betyr dobbel stekeskorpe, og dobbel så digg smak. Mengden kjøtt er altså den samme som før.

Resultatet blir en fantastisk dobbel burger med myk kjerne og karamelliserte steikeskorper, hvor den rene kjøttsmaken i selskap med spennende toppinger gir en helt fantastisk smaksopplevelse.

Stikk innom en av våre restauranter og unn deg selv en digg smashburger!

*Alle våre restauranter med unntak av Solsiden i Trondheim tilbyr nå selvkvernede smash burgere. Solsiden starter med dette i løpet av februar.